Årets søndagskoncerter på Utzon Center

Snow Mask har aftalt et samarbejde med Utzon Centeret om seks solo koncerter, der i de kommende måneder finder sted søndag eftermiddage kl. 14 i Utzon Centerets fantastiske auditorium.

Hver af koncerterne præsenterer en stjernesolist fra det store udland. Fælles for de seks musikere er, at de udover det klassiske repertoire også har specialiseret sig i vor egen tids musik, hvordan ‘det klassiske’ udvikler sig anno 2018. Programmerne vil bringe lytteren ud i musik fra den store verden og give et flot vue over, hvad der rører sig i tidens klassiske musik.

Den første koncert finder sted søndag d. 7. oktober, hvor den italienske fløjtenist Alessandra Rombola er solist. Hun lader sig desuden akkompagnere af forskellige elektroniske virkemidler afspillet over højtaler og krydrer sin optræden med improvisation, dans og gestik.

Programmet ved koncerten på Utzon Centeret kommer verden rundt. Man kan opleve en verdenspremiere af den unge bosniske komponist Hanan Hadzajlic og af Alessandra Rombola selv, foruden ny musik fra Japan, Spanien, Italien og Chile.

Koncerten begynder kl. 14 og der er entre. Unge under 18 år har gratis adgang og studerende har adgang til halv pris.

I samarbejde med Utzon Centeret er der udformet et tilbud, der rummer både lunch i Utzon Centerets Restaurant Jørn, adgang til Centerets aktuelle udstilling samt entrebillet til koncerten til en samlet særpris.

Programmet er uddybet i kalenderen og i menupunktet til højre, finder du billetpriser.