Årets søndagskoncerter på Utzon Center

Snow Mask har indgået samarbejde med Utzon Centeret om seks solo koncerter, der i de kommende måneder finder sted søndag eftermiddage kl. 14 i Utzon Centerets fantastiske auditorium.

Koncerterne er bygget op som solo koncerter med én musiker på hver koncert og på et nyt instrument for hvar koncert. I år kan man opleve den japanske saxofonist Naomi Sato, den spanske guitarist Unai Insausti, accordeonisten Adam Ørvad (DK), den spanske pianist Neus Astarellas, den tyske fløjtenist Katrin Szamatulski og den danske trombonist Andras Olsen.

Deres programmer sætter fokus på vor egen tid – ligesom Utzon’s linjer – men træder også lejlighedsvist et skridt tilbage med et klassisk værk for det respektive instrument.

‘Koncerter på Utzon 2019’ starter søndag d. 13. oktober, hvor japanske Naomi Sato er gæst. Hun er saxofonist og kan skrive talrige festivaler og estimerede samarbejder på sit visitkort. Hendes scene er den halve verden, både som musiker og som flittig pædagog med fif og erfaringer til næste generation. Udover saxofonen mestrer Naomi Sato også den ældgamle ‘sho’, et art blæseinstrument, der skriver sig helt tilbage fra 700-tallet og den japanske tradition. Og Naomi gør en smuk indsats for at give det særprægede instrument en rolle også i vor tids musik, hvor hun bestiller komponister til at skrive nyt for ‘sho’en’. Programmet i Naomi Sato’s koncert rummer således en blanding af musik for saxofon og for sho.

Koncerterne byder på en forfriskning, der er inkluderet i entreen. Billetter koster kr. 100 og købes ved indgangen. Der er rabatordninger ved deltagelse i flere koncerter.

Koncerter på Utzon arrangeres af den danske komponistgruppe Snow Mask.

Programmet er også at finde i kalenderen.